Hulp bij Werkuren
Praktische hulp bij uw uren, back-ups, overstappen en abonnement.
Werkuren voor Android
Werkuren is nu beschikbaar voor Android via Google Play. De versies voor iPhone en iPad wachten nog op beoordeling en zijn nog niet openbaar beschikbaar. Frankrijk is voorlopig uitgesloten; Frans blijft een taal in de app en op deze site.
Download via Google Play ↗Back-ups maken en terugzetten
- Maak via Instellingen → Back-up maken een JSON-bestand.
- Bewaar een tweede kopie buiten de app.
- Maak eerst een aparte back-up als u bestaande gegevens wilt vervangen.
- Kies Instellingen → Terugzetten, selecteer uw bestand en bevestig.
- Vergelijk maanden, uren, tarieven, notities en foto’s. Bewaar het oorspronkelijke bestand.
Gebruik voor elke gebruiker diens eigen back-up. Er is geen automatische synchronisatie. De app sluit een lopende dienst niet automatisch af.
Bewaar altijd de oorspronkelijke back-up en controleer na import uw maanden, uren, soorten, bedragen, notities en foto’s. Nieuwe back-ups met afwezigheid zijn bedoeld voor een bijgewerkte app; import in de oudere webversie is voorlopig niet mogelijk.
Abonnement beheren of herstellen
De proefperiode begint wanneer u die in de app zelf start en duurt 14 dagen. U geeft geen betaalgegevens op en sluit geen store-abonnement af. De proef leidt niet automatisch tot een betaling of abonnement. Na de proef kiest en bevestigt u bewust een abonnement via Apple of Google als u nieuwe diensten wilt blijven starten.
Na uw bewuste aankoop wordt het gekozen abonnement automatisch verlengd voor dezelfde looptijd totdat u opzegt. De prijzen zijn € 1,95 per maand, € 3,95 per drie maanden of € 9,95 per jaar. Controleer vóór bevestiging de definitieve prijs en betaalinformatie in de store. Beheer of beëindig het abonnement in de store waarmee u hebt gekocht; de app verwijderen of gegevens wissen zegt het niet op.
Beheer of beëindig uw abonnement bij de store waarmee u hebt gekocht. De app verwijderen of gegevens wissen beëindigt het abonnement niet. Gebruik voor aankoopherstel dezelfde Apple- of Google-account en de hersteloptie in het abonnementsscherm van de app. Neem contact op als uw aankoop niet wordt herkend. Er is geen automatische overdracht van een Apple-abonnement naar Google of andersom.
Google Play: abonnement beheren ↗
Na afloop van de proef of het abonnement blijven uw bestaande uren, correcties, PDF-rapporten en back-ups toegankelijk. Een lopende dienst kunt u altijd zelf beëindigen. Er is geen permanent gratis basisplan. Extra registratiesoorten worden niet afzonderlijk aangerekend.
Zo hou je je uren bij
Hoe begin ik?
Start zelf de gratis proefperiode en maak uw eerste registratiesoort. Geef een naam, kies gewerkt of afwezig, betaald of onbetaald en uw eigen uur- of dagbedrag. Bij het inklokken kiest u de gewenste soort.
Wat gebeurt er met mijn bestaande uren?
Die blijven behouden. Uw bestaande basis verschijnt als Mijn werk en kan worden aangepast. Nieuwe keuzes wijzigen historische registraties niet automatisch.
Betaal ik extra voor een registratiesoort?
Nee. Extra soorten zijn niet afzonderlijk betaald. Er is ook geen permanent gratis basisplan: na de gratis app-proef is een abonnement nodig voor nieuwe diensten.
Wordt er na 14 dagen automatisch geld afgeschreven?
Nee. De app-proef vraagt geen betaalgegevens of store-aankoop en veroorzaakt geen abonnement. Alleen wanneer u daarna zelf een betaald abonnement bevestigt, loopt dat via Apple of Google.
Hoe maak en deel ik een rapport?
Open een maand en kies de gewenste maand, week of dagen. Controleer de selectie en het rapport. Delen gebeurt uitsluitend op uw eigen actie via een geschikte deelapp.
Kan ik mijn back-up overzetten?
Een eigen back-up uit de bestaande webversie kan naar de nieuwe mobiele app. Maak eerst ook een back-up van eventuele gegevens in de mobiele app. Terugzetten vervangt gegevens na uw bevestiging. Nieuwe back-ups met afwezigheid vereisen een bijgewerkte app en kunnen voorlopig niet terug naar de oudere webversie.
Je uren staan op je eigen toestel. Er is geen automatische synchronisatie. Maak regelmatig via Instellingen → Back-up maken een back-up en bewaar een tweede kopie buiten de app. Doe dit altijd voordat je een app verwijdert of browsergegevens wist.
Abonnementsinformatie
De mobiele aankoop en automatische verlenging verlopen via Apple of Google. De voorwaarden die de store vóór aankoop toont zijn van toepassing op de betaling en het abonnement. De algemene offertevoorwaarden voor maatwerk van Kwant Software zijn geen abonnementsvoorwaarden voor deze app.
De proefperiode begint wanneer u die in de app zelf start en duurt 14 dagen. U geeft geen betaalgegevens op en sluit geen store-abonnement af. De proef leidt niet automatisch tot een betaling of abonnement. Na de proef kiest en bevestigt u bewust een abonnement via Apple of Google als u nieuwe diensten wilt blijven starten.
Voorwaarden ↗Eén app. Drie looptijden. ↗Nog een vraag?
Mail uw vraag met uw platform en appversie. Stuur geen volledige back-up of gevoelige werkgegevens mee tenzij dat nodig is.
info@kwantsoftware.be ↗